Expertise

De expertise van ID3s: wat je nodig hebt om te innoveren

De innovatieconsultants van ID3s helpen organisaties met vernieuwing: ze begeleiden de ontwikkeling van nieuwe producten en businessunits. Daarbij wordt het beslissingstraject van het management ondersteund. Met ID3s bundelen ze hun expertise die nodig is om succesvol te innoveren.

  • 1Strategische productontwikkeling
  • 2Creativiteit
  • 3Marktonderzoek en statistische analyse
  • 4Projectmanagement

Strategische productontwikkeling

ID3s bedenkt en ontwikkelt nieuwe producten en diensten voor nieuwe en bestaande markten. Daarbij houden we rekening met de trends en langetermijnontwikkelingen waardoor de behoeftes van de consument een andere wending krijgen. Anders gezegd: ID3s maakt je organisatie klaar voor de toekomst.

Creativiteit

Creativiteit is de motor van elke verandering. Daarom heb je mensen nodig die zien wat anderen niet zien. Creatievelingen met een oog voor opportuniteiten die daarbij originele invalshoeken vinden en out of the box denken, zodat obstakels overwonnen worden. ID3s doet een beroep op een uitgebreid netwerk van innovatieve professionals, coördineert de brainstorms en presenteert heldere productideeën. ID3s werkt steeds met HPF teams om naar een klant een volledig complementaire competenties te kunnen aanbieden

Marktonderzoek en statistische analyse

Een nieuw productconcept kan alleen maar slagen wanneer de markt er klaar voor is. Bovendien heeft elke keuze tijdens het ontwerpproces belangrijke gevolgen voor het eindresultaat. Dus wil je dat die keuzes gemaakt worden op basis van harde cijfers, marktstudies en onderzoek naar de user experience. Met ID3s haal je de juiste expertise in huis.

Projectmanagement

Wanneer je met een project start, wil je dat alles op wieltjes loopt. Reken op ID3s voor een doordacht plan van aanpak en een stipte projectbegeleiding – vanaf de voorbereiding tot de implementatie van het nieuwe productidee.

  • Kijk vooruit op de markt
  • Vernieuw en blijf relevant
  • Kies voor ambitie
ID3s - Innovatiebureau